Rådgivning – når du vil noget med din virksomhed

Regnskab og revision handler ikke bare om tørre tal og at få indberettet skatter og afgifter til tiden. For bag tallene lever og ånder der en spændende virksomhed, som du har drømme og mål for. Men er du i det hele taget på rette vej, eller er der noget, du med fordel kan gøre anderledes – både firma-, skatte- og finansmæssig? Det kan vi rådgive dig om hos Lindgren Revision. Så kontakt os allerede i dag og få den rådgivning og revision, du har brug for.

For de fleste er revisorer nogle tørre og kedelige personager, der søger for at regnskabet balancerer, og skatter, moms og andre afgifter afregnes korrekt og til tiden. De fjerner kort sagt alt det kedelige ved at have et firma og giver dig mere tid og plads til alt det sjove.

En revisor leverer ikke bare regnskaber

Men ud over at være gode til at få styr på tallene, er vi også rigtig gode til at formidle, hvad de betyder – og rådgive dig på baggrund af det.

For selv om du altid har adgang til dine regnskabstal, har du sjældent har tid til at dykke ned i tallene, for at se hvad hvordan de hænger sammen. Det kan vi forklare, samtidig med at vi kan rådgive dig omkring de skattemæssige forhold. Vi kan også foreslå forskellige finansielle tiltag, der både sparer dig skattepenge og sikrer dg og din virksomhed bedre rent økonomisk.

Så kontakt Lindgren Revision i dag, hvis du både vil have styr på tallene og noget at styre din virksomhed efter.