Uanset om du kun har brug for hjælp til bogføring, moms og årsregnskab, eller også har behov for løbende rådgivning og sparring omkring din virksomhed, kan vi hjælpe hos Lindgren Revision. Vi giver dig styr på tallene, så du får noget at styre din virksomhed efter! Så kontakt os med det samme og lad os hjælpe dig med at videreudvikle dit firma.

Er du kørt fast i alt det administrative? Eller har du brug for finansiel og skattemæssig rådgivning. Lindgren Revision kan hjælpe med begge dele og meget, meget mere.

Bogføring og moms

Med en fast aftale om bogføring og momsafslutning, får du styr på den daglige bogføring, så du altid er på omgangshøjde med økonomien. Vi klarer afregning af moms og andre afgifter til tiden, så du undgår dumme og dyre bøder. Så får du mere tid til at drive virksomhed og et bedre grundlag at gøre det på.

Læs mere om, hvordan Lindgren Revision kan hjælpe dig med bogføring og moms.

Årsregnskab

Lader du Lindgren Revision stå for dit årsregnskab, kan vi spare dig for mange penge. Vi er opdateret på fradrag og skatteregler og kan rådgive dig omkring din skat. Samtidig kan vi fortælle dig, hvad tallene betyder og hvordan du kan gøre dem bedre til næste år.

Læs mere om alle fordelene ved at lade Lindgren Revision stå for aflæggelsen af dit årsregnskab.

Revision

Med Lindgren Revision som jeres revisionsselskab, får I ikke bare mulighed for at få styr på regnskabstallene. Vi kan også se gennem tallene og komme med gode råd om, hvordan du kan optimere din forretning. Det giver ro på regnskaberne og et bedre grundlag at drive din virksomhed på.

Læs mere om alle fordelene ved at vælge Lindgren Revision som din revisor.

Rådgivning

Hos Lindgren Revision er vi altid opdaterede på alle regler og love omkring skatter, afgifter og finansielle spørgsmål. Derfor kan vores rådgivning om finansielle og skattemæssige spørgsmål spare dig og din virksomhed for mange penge.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge at lade Lindgren Revision stå for andet end regnskabet for din virksomhed.